Land
de nl ch it fr uk lu Gartenbau-Versicherung in Europa

Nieuw! Telefoonnummer bij calamiteiten in de glastuinbouwsector

Samenwerking van groot belang bij schade
Wij hebben ervaren dat in geval van een calamiteit in de glastuinbouwsector een goede samenwerking van groot belang is om hulp aan klanten met schade snel op gang te krijgen.
Hierbij bedoelen wij niet alleen samenwerking tussen ons, de telers en de verzekeringsadviseurs, maar juist ook met expertisebureaus, kassenbouwers, reparateurs en installateurs.
Wanneer wij snel een beeld kunnen vormen van de omvang van de schade bij een calamiteit, kunnen wij ook direct deze samenwerking in gang zetten om onze klanten zo snel mogelijk vooruit te helpen.

Wat is een calamiteit?

Onder een calamiteit verstaan wij in dit geval een gebeurtenis waarbij meerdere telers door dezelfde landelijke of regionale gebeurtenis omvangrijke schade aan hun kassen en gewassen hebben. In de meeste gevallen zal dit veroorzaakt worden door natuurgeweld zoals een storm, windhoos of hagelbui.

Het telefoonnummer

Om de hulp en afhandeling van alle schades bij een calamiteit nog beter te kunnen stroomlijnen hebben wij specifiek voor de HORTISECUR glastuinbouwverzekeringen een telefoonnummer in het leven geroepen. Dit nummer kunt u bellen buiten onze kantooruren. Tijdens onze kantooruren van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 uur tot 17.30 uur kunt u ons uiteraard op ons reguliere nummer bereiken.

Calamiteit bij  HORTISECUR glastuinbouwrelaties?  Bel: 026-400 23 80

In alle overige schadegevallen belt u de reguliere telefoonnummers van Delta Lloyd Agro Schade.

Contactgegevens bij schade op een rij

Tijdens kantooruren:
020-594 40 44

Buiten kantoorurenbij individuele schadegevallen:
026-400 23 90 (Delta Lloyd Hulpdienst)

Buiten kantooruren bij een calamiteit:
026-400 23 80

Email:
agroschadedeltalloydnl

up