Land
de nl ch it fr uk lu gr pl Gartenbau-Versicherung in Europa

KasGarant: het onderhoudscontract voor uw kas

De richtlijnen voor het onderhoudscontract voor uw kas(sen) vindt u bij de downloads onder ‘Mijn Service’. Het gaat daarbij om de documenten 'HORTISECUR KasGarant’ en ‘HORTISECUR Kas Specificaties’.

Als u een onderhoudscontract volgens de uitgangspunten van HORTISECUR KasGarant wilt afsluiten, dan kunt u daarvoor contact opnemen met een goedgekeurd onderhoudsbedrijf.

De onderhoudsbedrijven die op dit moment KasGarant kunnen uitvoeren, maken gebruik van eigen specificatiebladen voor het verzamelen van de in ‘HORTISECUR Kas Specificaties’ genoemde gegevens. Deze specificatiebladen kunt u opvragen en hoeft u dus niet zelf in te vullen.

Wij hebben weer een aantal aanvragen ontvangen van onderhoudsbedrijven die op onze lijst met goedgekeurde bedrijven willen komen.Wij verwachten dan ook, dat wij begin 2021 het bijgewerkte document ‘KasGarant Onderhoudsbedrijven’ met de adressen van goedgekeurde bedrijven op onze website kunnen vermelden.

Heeft u voorkeur voor een onderhoudsbedrijf of wilt u goedkeuring als onderhoudsbedrijf bij ons aanvragen, kijk dan in het document ‘HORTISECUR KasGarant' wat daarvoor de uitgangspunten zijn en hoe u dit aan ons kenbaar kunt maken.

up