Land
de nl ch it fr uk lu Gartenbau-Versicherung in Europa

Introductie unieke dekking zware regenval op Tuinbouw Relatiedagen 2017

Als eerste glastuinbouwverzekeraar betalen wij nu ook schade veroorzaakt door water dat bij zware regenval via het omliggende terrein uw kas of bedrijfsgebouw binnen stroomt.

Tot nu toe was schade door regenwater alleen verzekerd als dit via de kas- of dakgoot naar binnen kwam. In de nieuwste voorwaarden van zowel de Bedrijfsuitrusting als de Teelt (https://www.hortisecur.nl/nc/hortisecur/) vindt u deze uitbreiding van de dekking terug.

Meer weten over de dekking Zware regenval?

Wij willen u daar graag alles over vertellen. Daarom nodigen wij u van harte uit in onze stand op de Tuinbouw Relatiedagen in Venray. Deze beurs is op 28, 29 en 30 november en ons standnummer is 163. Zowel collega’s van Gartenbau Versicherung als van Delta Lloyd staan daar klaar om al uw vragen te beantwoorden. Uiteraard bent u ook gewoon welkom voor een nadere kennismaking of een gezellig praatje.

Heeft u nog geen toegangskaart? Wij hebben nog enkele vrijkaarten beschikbaar. Wilt u hiervoor in aanmerking komen? Stuur dan een email naar glastuinbouwdeltalloydnl

up