Land
de nl ch it fr uk lu Gartenbau-Versicherung in Europa

HORTISECUR op Tuinbouw Relatiedagen Venray

Het Duitse Gartenbau-Versicherung (GV) heeft een nauw samenwerkingsverband met Delta Lloyd. Sinds 2007 hebben wij onze krachten gebundeld en dit heeft geleid tot een maatwerk verzekeringspakket voor glastuinbouwbedrijven in Nederland. Onze verzekeringen herkent u aan de naam HORTISECUR, wij bieden zekerheid voor uw glastuinbouwbedrijf.

 

Kent u ons nog niet?
Wij willen graag kennis met u maken. Daarom nodigen wij u van harte uit in onze stand op de Tuinbouw Relatiedagen in Venray. Op deze beurs vindt u alle segmenten uit de tuinbouwwereld onder één dak. Onder het genot van een hapje en een drankje horen wij graag wat u bezig houdt en wat u van ons als glastuinbouw verzekeraar verwacht.

 

Kent u ons wel?
Ook dan zien wij u graag in onze stand om eens verder te praten wat wij voor elkaar kunnen betekenen en of onze samenwerking nog aan uw verwachtingen voldoet.
Op de Tuinbouw Relatiedagen kunt u ons vinden in Hal 1, standnummer 186. Wij zijn hier aanwezig met zowel collega’s van Gartenbau-Versicherung als van Delta Lloyd. Ons team staat daar voor u klaar om naar u te luisteren en al uw vragen te beantwoorden.

Link naar Website relatiedagen.

 

 

up