Land
de nl ch it fr uk lu gr pl Gartenbau-Versicherung in Europa

Bezoek ons op de HortiContact - stand M123

HortiContact GO 2019 staat weer voor de deur. Zoals elk jaar zijn ook wij weer op deze toonaangevende beurs aanwezig met onze HORTISECUR glastuinbouw verzekeringen.

HortiContact is de grootste vakbeurs op het gebied van glastuinbouw. Hier kunt u kennis maken met wel 500 vooraanstaande bedrijven uit de gehele sector. Dit wilt u als professional in de glastuinbouw sector natuurlijk niet missen.

Het aantal buitenlandse ondernemingen en bezoekers wordt jaarlijks groter. Wij voelen ons thuis op deze beurs omdat wij trots zijn op onze HORTISECUR glastuinbouwverzekeringen, die tot stand zijn gekomen door de internationale samenwerking van Nationale Nederlanden en Gartenbau-Versicherung. In onze stand met nummer M123 kunt u dan ook kennismaken met zowel collega’s van Nationale Nederlanden als van Gartenbau-Versicherung. Wij vertellen u graag alles over onze HORTISECUR verzekeringen die wij volledig op maat voor uw bedrijf kunnen samenstellen.

Kent u ons al? Ook dan bent u uiteraard van harte welkom in onze stand om uw vragen te stellen of gewoon gezellig bij te praten. Wij zijn benieuwd wat u van onze nieuwe uitstraling vindt.

Wij staan vol enthousiasme klaar om u te verwelkomen. Bezoek ons daarom op  19, 20 of 21 februari op de HortiContact in de Evenementenhal in Gorinchem.

U kunt ons vinden in stand nummer M123.

up